Bunzlau Castle: persoonlijk-zeer sterk-duurzaam-uniek en handgemaakt!

Het mooie Bunzlau Castle servies en textiel vind je behalve in het theehuisje ook hier in de webshop terug. De producten van Bunzlau dragen bij aan een warm en knus thuisgevoel, waar je ook bent. De producten zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. De Freule verkoopt ook het prachtige biologische keukentextiel van Bunzlau Castle, met zorg gemaakt in Portugal.

Wil je meer weten over het ontstaan en hoe het prachtige aardewerk gemaakt wordt?  Kijk naar dit filmpje: 'over Bunzlau Castle'...

Bunzlau Castle is geliefd door de vele mooie verrassende hand geschilderde decoren. De collectie wordt ieder jaar uitgebreid met nieuwe decoren, servies en keukenbenodigdheden. Het Bunzlau gevoel is puur een beleving. Het Poolse servies staat garant voor jarenlang gebruik en plezier in de keuken en op tafel. 

Koop Bunzlau Castle keramiek gemakkelijk online bij de Freule en laat het bezorgen door PostNL, of haal je bestelling op bij Theehuysje de Freule (in de winterperiode aan huis, alleen op afspraak).  Vanwege de beperkte ruimte in mijn monumentale winkeltje, heb ik de keuze gemaakt om een Bunzlau Castle assortiment aan te bieden in thee-koffie-taart servies en huisdecoratie (vaasjes, geur/zeep artikelen). Regelmatig wordt het assortiment aangevuld met nieuwe artikelen.

Ben jij naar iets op zoek, laat het mij weten! Met regelmaat bezoek ik de leverancier om nieuwe producten van Bunzlau Castle in te kopen ik neem graag iets voor je mee!

    

   

   

© 2011 - 2024 Theehuysje De Freule | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel